Klus plaatsen

   
 
 
 
   
 

Klussen

Tuinaanleg en -onderhoud

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Zoekt u iemand die uw haag wil snoeien? Voor iedere tuinklus vindt u een goede tuinman, tuinarchitect of hovenier op Vakmanwerkt. Plaats gratis uw opdracht en maak kennis met de tuinspecialist bij u in de buurt.

Subvakgebieden

Hardhouten vlonder op palen 25m2

Wij willen een hardhouten vlonder in onze tuin laten plaatsen op hardhouten palen. Het is een recht stuk van ongeveer 25m2

- Uitgevoerd

tegel leggen

tegel legen 60x60 ongveer 15 mater.

- Uitgevoerd

Beschoeiing / damwand

Ik wil een offerte aanvragen voor het maken van een beschoeiing/damwand langs de sloot kant (metalen of houten). Lengte is ongeveer 10 meter en de hoogte is +/- 1.70 meter. Nu is metalen damwand die kapot is.

- Uitgevoerd

Hardhout vlonder maken

Goedenavond, De klus gaat om het aanleggen van een vlonder tussen de 20 en 24 m2. Een aantal bochten / hoeken moeten worden gemaakt. Vlonder van hardhout op palen in bosgrond. Incl leggen worteldoek. Heea zou tussen 14 juli en 23 juli moeten gebeuren. Heeft iemand tijd en zin? Bedankt voor de reactie.

- Uitgevoerd

Plaatsen en leveren van een houten schutting en palen

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vakman die een aantal palen en schuttingen wil plaatsen

- Uitgevoerd

Balkonvloer aanleggen

Leggen van houten balkonvloer op een balkon van metaal op 2e etage. Moet afwaterend zijn. Afmeting 4,70m lang en 1,5 m breed. Vloermateriaal dient nog bepaald en aangeschaft te worden.

- Uitgevoerd

Groendak

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een hovenier die een groendak wil aanleggen te deventer.

Deventer - Uitgevoerd

Tuin Aanleggen

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een hovenier die een tuin gaat aanleggen in deventer.

Deventer - Uitgevoerd

Herbestraten voortuin

Geachte heer / mevrouw, graag zou ik mijn voortuin opnieuw bestraat willen hebben. De betontegels (50x50x5 cm) die er nu liggen beginnen te verzakken en liggen scheef. Het gaat op een kleine 10 m2 tegels en opsluitbanden. Waarschijnlijk moet er nog geel zand bij (heb ik niet voorhanden), er hoeft geen grond afgevoerd te worden. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Remko Visser

- Uitgevoerd

Tuinklus

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een hovenier. Die een Houten overkapping kan maken, Tegels bestraten + eventueel nog extra dingen.

Deventer - Uitgevoerd