Klus plaatsen

   
 
 
 
   
 

Klussen

Subvakgebieden

Isolatieglas

Graag zo mogelijk heel, heul, supersnel een offerte; kan dat? B. Wilderink Paddestoelstraat 16 6823 JR Arnhem 0620571200 Wil het huidige dubbele glas van 1975 bij opdracht laten demonteren/afvoeren en vervangen door: HR isolatieglas 4#5; gelaagd; e.e.a. vastzetten, gegronde glaslatten, kitten. Er zijn aan de achterzijde 3 hoge ramen en 1 deur met erboven 1 klapraam. Aan de voorzijde is 1 hoog raam. Toegang via de woning aan de voorzijde. Het gaat totaal om 4 ramen 89 x 251. Achterdeurraam 70 x 166. Klapraam erboven 70 x 35. Opgeteld/uitgerekend: 4x 2,28 m2 1x 1,19 m2 (deur) 1x 0,5 m2 (klapraam) Gezien het gewicht zal het hangwerk van de deur zwaarder moeten worden uitgevoerd. Hout is in aanvaardbare conditie, maar moet bij opname van de glasmaten wel gecheckt worden.

- Offerte deadline: 20.03.2019

Uitruimen en onderdelen in bouwcontainer gooien

Voor de uitruiming van mijn zaak in Deventer zoek ik 1 à 2 mensen om het interieur/inventaris in bouwcontainers te gooien en een aantal items in de aanhangwagen of bestelbus te zetten. Dag dat werk uitgevoerd dient te worden is op maandag 29 oktober of dinsdag 30 oktober. Tijden zijn flexibel dus als je alleen in de avond kan is dat ook prima!

- Uitgevoerd

Verbouw beneden verdieping

Verbouw van een complete beneden verdieping Inhoud werkzaamheden: - Verwijderen dragende binnenmuur en plaatsen u constructie - Stuccen - Nieuwe binnendeuren - Vloerverwarming aanbrengen en tegelen

- Uitgevoerd

Plaatsen 70 keukens, lange termijn

Goededag, ik ben op zoek naar een goede betrouwbare partner voor het installeren van 70 keukens. Het gaat om een samenwerking op de lange termijn. Zou graag een en ander bespreken.

- Uitgevoerd

deklatten op deurposten

door het hele huis op alle deuren, sommigen enkele kant, sommige beide kanten, materiaal moet nog aangeschaft worden. daarnaast ook nog 2 deuren inhangen 1 is er al en er moet nog een huiskamerdeur komen. plus het deurbeslag moet ook nog aangeschaft worden voor huiskamer deur.

- Uitgevoerd

Buitenschilderwek

Schilderwerk onderhoud buitenkozijnen ramen, deuren en luiken.

- Uitgevoerd

Afdak maken

Ik heb een schuur met als bedekking: dakpannen. Aan deze schuur wil ik perfect aansluitend een afdak laten maken van ook dakpannen. Om een indicatie te geven van de omgang: 10 dakpannen breed.Totaal 4 rijen onder elkaar. Dus aan de bestaande schuur met puntdak van dakpannen moet aansluitend deze afdak komen. Dakpannen zijn voorradig Ook 4 rechtse en 4 linkse dakpannen.. Aftimmerwerk aanzicht van deze afdak wil ik zelf doen. Voor de complete afdak dus inclusief het perfect aansluitend plaatsen van de dakpannen zoek ik een vakman. Graag uw motivatie en prijsopgave voor dit naar mijn inziens klein klusje. Uitvoering van deze klus indien mogelijk vanaf vandaag 8 maart tot een uitloop van maximaal 2 maanden. Dus tussen nu en 2 maanden. Graag hoor ik van U. Groet René Zie de bijgevoegde voorbeeld foto hoe ik het afdakje wil hebben. Het houtgedeelte (aftimmerwerk) schroten doe ik zelf.

Deventer - Uitgevoerd

Aanbouw van het huis naar de schuur

In de bijlag kan je een plattegrond vinden van de begane grond. We zouden graag het stukje tussen ons huis en de schuur er bij willen trekken. Eventueel zou de wc dan verplaats kunnen worden, zodat je en een voorraad kast in de kamer hebt en meer ruimte. De buren hebben deze uitbouw ook gedaan, dus aan die kant staat al een stenen muur. In de bijlage ook een 3D tekening hoe we het graag willen hebben. We willen de verbouwing graag in juni uitvoeren. (Bijlagen kon ik helaas niet toevoegen)

- Uitgevoerd

Vervangen glas bovenraampje deur

Vervangen van 1 laag glas van het bovenraampje. Er zit een lek in de dubbele beglazing.

- Uitgevoerd

Kromme achterdeur

Achterdeur is krom waardoor deze moeilijk op slot gaat.

- Uitgevoerd