Klus plaatsen

   
 
 
 
   
 

Klussen

Overige klussen

Heeft u een klus die niet bij de andere categorieën past? Geen nood, maar plaast hem hier! Ook voor uw klus is er ongetwijfeld een goede vakman te vinden op Vakmanwerkt.

Subvakgebieden

Uitruimen en onderdelen in bouwcontainer gooien

Voor de uitruiming van mijn zaak in Deventer zoek ik 1 à 2 mensen om het interieur/inventaris in bouwcontainers te gooien en een aantal items in de aanhangwagen of bestelbus te zetten. Dag dat werk uitgevoerd dient te worden is op maandag 29 oktober of dinsdag 30 oktober. Tijden zijn flexibel dus als je alleen in de avond kan is dat ook prima!

- Uitgevoerd

Tuinmuur

Willen de houten tuinafscheiding vervangen door muur.

- Uitgevoerd

Eettafel laten schuren en olieen of zepen

Strakke eettafels ontdoen van gebruikerssporen d.m.v. schuren. Vervolgens olieeen of zepen.

- Uitgevoerd

CV-Ketel

Goedendag, onze cv-ketel dient vervangen te worden op korte termijn en wij zijn op zoek naar een nieuwe ketel + iemand die deze ketel kan plaatsen

- Uitgevoerd

Opnieuw bestraten oprit

Onze oprit (13 x 3.5) moet opnieuw bestraat worden. afmeting tegels 25 x 15, moet ook zand opgebracht worden door verzakken, we wonen er nu 7 jaar. Oprit grenst aan steeg en deels aan tuin/huis

- Uitgevoerd

Opnieuw bestraten oprit

Onze oprit (13 x 3.5) moet opnieuw bestraat worden. afmeting tegels 25 x 15, moet ook zand opgebracht worden door verzakken, we wonen er nu 7 jaar

- Uitgevoerd

beton boring/diamant boring

We willen 2 katten luiken plaatsen: • 1 in een enkel steens buitenenmuur (buiten-schuur), • 1 in een binnenmuur(woonkamer-schuur). Tegen de binnenmuur zit (in de schuur) een 18 mm OSB plaat. Deze kan verwijderd worden, maar als het kan laten we hem liever zitten. De gaten kunnen vanaf 1 locatie in de schuur geboord worden en moeten ongeveer 20 cm in doorsnede zijn, maar liever nog 4 kleinere gaten zodat het een bijna vierkant gat wordt.

- Uitgevoerd

Radiator omdraaien

Ik heb een radiator aan een lange muur die ik graag omgedraaid wil hebben. Dus met dezelfde aansluiting/ wateraanvoer maar gewoon 180 graden gedraaid zodat de huidige voorkant de achterkant wordt. Hierdoor hangt de radiator net wat handiger en is er meer plek om een tafel tegen de muur te zetten. Volgens mij een klus voor een installateur, maar die categorie zie ik niet?!

Deventer - Uitgevoerd

Kapotte zonnewering

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vakman voor het repareren van een zonnewering in de regio Zwolle

- Uitgevoerd

bestraten

Voor en achter het huis herleggen van tegelpaden en oprit. Plus een terras leggen op zandbed. Er ligt al zand maar 2 kuub zal er in het totaal nog wel nodig zijn om aan te vullen of om een plaatselijk een zandbed te creëren.

- Uitgevoerd