Klus plaatsen

   
 
 
 
   
 

Klussen

Badkamer en sanitair

Wilt u uw badkamer verbouwen? Of gaat u nu eindelijk een stoomcabine of bad plaatsen? Vaak komt er meer bij kijken dan u van tevoren bedenkt. Een goede, ervaren vakman kan u hierbij van grote dienst zijn. Plaats uw opdracht gratis op Vakmanwerkt en ontvang vrijblijvend offertes van gekwalificeerde vakmannen bij u in de buurt.

Subvakgebieden

Installatiewerk

Badkamer leidingen verleggen en aansluiten, keuken op begane grond ook alles verleggen en aansluiten voor een nieuwe keuken. Ketel vervangen. Tekeningen zijn aanwezig zodst u precies weet waar wat moet komen.

- Uitgevoerd

nieuwe koppeling plaatsen

In de douche cabine, is de water-kraan aansluiting afgebroken. Om er bij te kunnen, moet een gedeelte worden weggehakt (tegels en beton) dan nieuwe koppeling plaatsen en kraan aansluiten . enige spoed is wel gewenst

- Uitgevoerd

Kitwerk badkamer + toilet

Wij hebben zeer recent onze badkamer laten verbouwen. Wij zijn niet tevreden over het kitwerk en zijn op zoek naar iemand die hierin gespecialiseerd is. Het gaat om het verwijderen en opnieuw aanbrengen van kitwerk in de badkamer en een benedentoilet. We zouden graag twee kleuren kit willen: wit mat en grijs mat.

- Uitgevoerd

Voegen vervangen en kitranden douche

Voegen en kitranden vervangen in de doucheruimte.(3 muren douche 80x80 incl vloer) niet de rest van de badkamer.

- Uitgevoerd

Vloer badkamer vervangen+drain

Onze badkamervloer moet er uit, en mogelijk opnieuw worden ge√ęgaliseerd (met afschot) en betegeld. In het verdiepte douchegedeelte (1m2) moet de bestaande afvoer worden vervangen door een drain. De afvoer moet wel worden verplaatst. De dorpel naar de overloop toe, moet waarschijnlijk ook worden vervangen voor een hogere (gemaakt van natuursteen).Totale afmetingen van de badkamer zijn ong. 2m x 2.30m. De tegels die er nu in zitten zijn 60x60 en douchegedeelte 20x20. Heel belangrijk de wandtegels mogen niet worden beschadigd en dus heel blijven.

- Uitgevoerd

Plaatsen van een muurplaat voor een thermostaatkraan in een douchecel

Het kan zijn dat een deel van de leidingen vervangen moeten worden, direct achter de aansluiting voor de kraan.

- Uitgevoerd

Voegen vervangen

Huidige voegen zijn poreus. En deze willen we laten verwijderen en nieuwe zetten, zonder de tegels te beschadigen. Ongeveer 4 m2.

- Uitgevoerd

kleine lekkage stortbak of fonteintje

Loodgieter gevraagd voor kleine lekkage in toiletruimte, oorzaak niet precies bekend, maar er staat nu een plasje water wat daar niet hoort.

- Uitgevoerd

2 toiletten verbouwen en herstelwerkzaamheden douche inclusief kitwerk

2 toiletten verbouwen en herstelwerkzaamheden douche inclusief kitwerk

- Uitgevoerd

Badkamer

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een loodgieter die de afvoerbuis van het bad kan monteren op het afvoersysteem momenteel raakt hij verstopt.

Deventer - Uitgevoerd