Klus plaatsen

   
 
 
 
   
 

Hoe VakmanWerkt

 

Vakmanwerkt is het platform waar vakmannen en opdrachtgevers elkaar vinden.

Vakmanwerkt is een onafhankelijk platform voor gespecialiseerde vakmannen. Elke vakman heeft zijn eigen specialisme. Vakmanwerkt bundelt meer dan 12 specialismen onder één dak. Samen ontzorgen zij uw bouw- of verbouwplannen van advies tot oplevering, waarbij u als klant te maken krijgt met slechts één aanspreekpunt: Vakmanwerkt.

Gemak in kwaliteit

De vakmannen zijn gescreend op belangrijke kwaliteitseisen, zoals aantal jaren ervaring op zijn vakgebied en als ondernemer, opleiding, verzekeringen, etc. Wij hebben dan ook de beste vakmannen voor u beschikbaar voor elke klus. Heeft u een complexe verbouwing of weet u niet precies hoe u een bepaald project moet aanvangen? Dan biedt Vakmanwerkt Bouwadvies en -begeleiding. Naast de bouwwerkzaamheden heeft Vakmanwerkt een uniek concept ontwikkeld op het gebied van energie besparen en verduurzamen van woningen of bedrijven. Ook hierin begeleiden wij u van advies tot oplevering.

Hoe werkt het?

De werkwijze van Vakmanwerkt is eenvoudig. Heeft u een grote verbouwing of een lekkende kraan? U plaatst uw opdracht gratis op www.vakmanwerkt.nl en u ontvangt een offerte van de vakman. Bellen kan natuurlijk ook via het telefoonnummer: 0570-714831. Dan kunnen wij u persoonlijk adviseren. Vakmanwerkt biedt een plek waar opdrachtgevers de juiste vakmensen kunnen ontmoeten. Bij ons vindt u echt vakwerk tegen een eerlijke prijs. Wij onderscheiden ons met dit totaalconcept dat gebaseerd is op samenwerking vanuit vertrouwen, waarbij wij garant staan voor een tevreden klant.

Voor wie?

Vakmanwerkt is voor iedereen beschikbaar: voor zowel particuliere woningbezitters als woningcorporaties, VVE's, vastgoedorganisaties, zorginstellingen en de recreatieve markt. Als het gaat om het verlagen van uw energierekening, het realiseren van een aanbouw, het verhelpen van een lekkende kraan of het onderhouden- en of aanleggen van uw tuin: Vakmanwerkt biedt u de helpende hand.

Voordelen van Vakmanwerkt:

  1. Eén contactpersoon van Vakmanwerkt is uw aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.
  2. Een goede planning en efficiëntie zijn essentieel. Korte lijnen en afspraak=afspraak.
  3. Erkend gecertificeerde bouwadviseurs adviseren u met uw verbouwing of bouwklus.
  4. Alle kennis en expertise over bouw en tuin beschikbaar in de organisatie.
  5. Door samen te werken met gespecialiseerde eenmansbedrijven hebben wij geen overheadkosten.
  6. Door onze diensten op een slimme manier aan te bieden houden wij de kosten laag.
  7. Wij werken met vakmannen bij u in de buurt.
  8. Wij rekenen geen voorrijkosten.
  9. Gespecialiseerde vakmannen op elk vakgebied.
  10. Garantie op uw klus.

 Vakmanwerkt echt!

Vakmanwerkt staat voor kwaliteit, transparantie en een no-nonsense mentaliteit en biedt een plek waar mensen met bouw- of verbouwplannen de juiste vakman kunnen ontmoeten. Geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten. Vakwerk, service en efficiëntie zorgen voor een goed resultaat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Vakmanwerkt... voor u!