fbpx
(VAK)MANKRACHT

Slimme oplossingen
en flexibele mankracht
voor professionals en particulieren.

 

De formule werkt!


Ik ben gestart met Vakmanwerkt omdat ik vind dat zzp’ers véél slimmer en efficiënter ingezet kunnen worden. Het zijn uitstekende vakmensen die graag aan het werkwillen, maar veel tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld administratie en acquisitie. Dat deel doen wij, zodat vakmensen zich kunnen concentreren op het werk, en opdrachtgevers zich nooit zorgen hoeven te maken over bijvoorbeeld arbeidsrechtelijke schijnconstructies. Vakmanwerkt werkt dus beter voor vakmensen én opdrachtgevers!

Hans Hofmeijer

De handen uit de mouwen. Maar dan wél slim!


Als onze vakmensen voor u aan het werk gaan, weten ze precies waar en wanneer ze nodig zijn. Ze werken volgens een strakke en doelmatige planning die we vooraf in overleg opstellen. En meer efficiency betekent nog altijd: minder kosten.


Eén telefoontje


Met één telefoontje naar Vakmanwerkt kunt u direct beschikken over vakmensen met het hart op de juiste plek.

GEDIPLOMEERDE VAKMENSEN

Pakken alles voor u aan. Snel én goed!

Of het nou gaat om hoog gespecialiseerde (deel)projecten in de bouw tot een relatief eenvoudig klus bij particulieren thuis: Vakmanwerkt heeft zzp’ers die overal direct aan het werk kunnen. We hebben niet alleen specialisten zoals tegelzetters, timmerlieden, installateurs, metselaars, stukadoors, schilders, timmerlieden en vloerenspecialisten.

We kunnen u ook op weg helpen met de inzet van ervaren bouwregisseurs, energieadviseurs, taxateurs en hoveniers. En alle bij ons aangesloten specialisten zijn zzp’ers die hun zaken goed geregeld hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om relevante diploma’s en certificaten. Wél het werk, niet de zorgen!

De kracht van
‘dichtbij’!

Vakmensen bij u in de buurt staan direct voor u klaar

U zoekt een betrouwbare specialist voor een klus bij u thuis? Eventueel mét erkend taxatierapport en zelfs ‘verbouwingsregisseur’? Regelen we vandaag nog voor u! Stuk voor stuk ondernemende specialisten bij ú in de buurt. Die direct inzetbaar zijn!

LEES VERDER
De beste vakmensen in uw project?

Wij nemen uw bedrijfsmatige project vakkundig aan

Als onderaannemer verzorgt Vakmanwerkt de inzet van de beste vakmensen. Onze ondernemende specialisten verzorgen de voorbereiding, planning én uitvoering van al uw deelprojecten. Meer efficiency, minder faalkosten!

LEES VERDER
Planmatig beheer en onderhoud

Uw vastgoedbeheer in de handen van vakmensen!

Goed en efficiënt beheer van vastgoed bespaart kosten. En wat ook prettig is: u en de gebruikers van uw vastgoed hebben één loket voor alle onderhouds- en beheerwerkzaamheden. De beste vakmensen staan direct klaar. 24/7!

LEES VERDER
Snel flexibel personeel op de bouwplaats?

Vakmanwerkt levert vakmensen die wérken!

Ook om uw eigen teams in de bouw aan te vullen met vakmensen kunt u terecht bij Vakmanwerkt. Wij werken met lokale vakmensen die direct inzetbaar zijn. Op flexibele basis. Ervaren aanpakkers die naadloos passen in uw team!

LEES VERDER
 
PLANMATIGE AANPAK

Planmatig te werk? Dat biedt zekerheid voor de toekomst!